Unió Bàsquet Llefià;

Usuari:

Contrasenya:

Nou Servei Fisioteràpia

fisioterapia

2a Edició 3 Contra 3

15/06/2014

En aquesta II edició del 3 X 3 de la UB Llefià han pres part 25 equips de totes les edats i més de 100 jugadors, augmentant per tant el numero d'equips i participants notablement respecte a l'edició anterior, i ens agrada creure que ha estat per la bona acceptació que va tenir la de l'any passat.


Des de la UB Llefià esperem de tot cor que aquesta edició us hagi agradat i hagueu passat una bona estona jugant a basquet, ja que és la principal filosofia d'aquest club.

Joves protagonistes

Sens dubte la canalla va ser la protagonista del torneig.
tenim part de la canalla que va disputar el torneig.

Suposo que ja us heu adonat de les samarretes que porten. Maques eh? Són las samarretes de la competició.
Cada equip va rebre les seves abans de començar.Són reversibles i cada jugador es va endur la seva cap a casa (i alguns, a més, l'import del premi de la seva categoria...)Categoria Veterans

Aquí al costat tenim els 'metro noventa' guanyadors de la categoria Veterans.
El seu nom no és cap broma es l'altura mitja de l'equip.

Potser podeu pensar que per aixó va ser una victòria fàcil però res més lluny de la realitat. Van haber de suar de valent per guanyar, sobre tot els 'LOS 300 Kg', un troç d'eqipaç si senyor, amb un pivot que si no feia el dos metres poc faltava.

Els altres dos equips de la categoria, a priori els 'asequibles' també van apretar de valent els dos favorits que es van endur algun ensurt.

Edició 2015
nuevas promesas