Unió Bàsquet Llefià;

Usuari:

Contrasenya:

Nou Servei Fisioteràpia

fisioterapia

3 Vs 3 UB Llefià

El torneig

Des de l'any 2013 L'UB Llefià organitza al juny el torneig tres contra tres coincidint amb la cloenda de la temporada.
La nostra intenció, com sempre, És gaudir del bàsquet alhora que apropar la pràctica d'aquest sport a tot aquell que se l'estimi tant com nosaltres ens l'estimem.
I és per això aquest torneig està obert a tothom.

I van cinc!

Aquesta serà la cinquena edició de l'UB Llefià, la qual cosa a estat possible gràcies a la cada vegada més bona acceptació de les anteriors edicions.
Des de l'UB Llefià esperem que la d'aquest any us agradi més encara.

Cartell promocional

Categories

Hi ha tot tipus de categories, per edat, sexe, fins i tot hi ha categories de veterans, famílies i s'admeten equips mixtes.
Aquesta gran quantitat de categories ha permès que els partits acabin essent molt igualats i per tant d'allò més divertits, degut a que tothom acaba jugant un bon grapat de partits adequats al seu nivell.
Els partits es disputen al polisportiu de Llefià i fent ús de les sis pistes alhora, el que fa que es crei un autèntic ambientàs de bàsquet.
Des de L'UBLefià us convidem a participar en aquesta festa del bàsquet ja sigui com a jugadors o com a públic.
Us assegurem que de qualsevol de las dues formes passareu una bona estona.

Inscripcions.

Ja està oberta la inscripció. Podeu recollir els impresos a les oficines del club o abaixarles en els enllaços a continuació. També podeu consultar les intruccions per emplenar-los i de com fer el pagament en els enllaços correponents. Si teniu qualsevol dubte podeu preguntar-nos pel mitjançants que trobareu a la pàgina de contacte.

Full d'inscripció i normes 3x3
Edició 2016 Edició 2015
nuevas promesas